Де можна застосувати обрізну дошку

Категорії

Натуральна продукція – деревина затребувана на будівельному ринку. Екологічний і довговічний обрізний пиломатеріал поширений і популярний товар. Завдяки своїй міцності і зручності в обробці він знайшов застосування в багатьох сферах.

Компанія КерамикФест пропонує послуги по продажу обрізної дошки, бруса та інших товарів з дерева. Ціна нашої продукції відповідає заявленій якості.

Сфери застосування дошки

Ефективний матеріал з привабливою ціною дозволяє використовувати його для різних цілей. Дошка обрізна займає особливе місце в будівельних роботах, так як добре піддається механічній обробці. Її застосовують для зведення будинків, лазень, проведення покрівельних робіт, при виготовленні дверей, вікон, підлог, стін, сходів.

Одні вироби підходять для укладання підлог, інші – для несучих конструкцій, а треті – для декоративного оздоблення житлових і нежитлових об'єктів.

В якості вихідної сировини для обрізної дошки беруть дерева хвойних порід – ялину або сосну. Вони стійкі до гниття і потріскування.

Розмір і сорт пиломатеріалу впливає на область застосування. Кожен сорт має свої характеристики: стійкість до вологи, до сушіння, міцність.

Також на область використання пиломатеріалу впливає характер розпилу. Він буває радіальний, напіврадіальний і тангециальный. Отже, дошка обрізна є:

  • Для обробки приміщень

Використання дошки, не має бічних крайок, для внутрішньої обробки стане правильним рішенням. Результат від якісно зробленої роботи доведеться по душі власнику.

Натуральний матеріал володіє розкішною фактурою і естетичною привабливістю. Для обробки рекомендується застосовувати висушені пиломатеріали. Природна вологість ускладнює шліфування.

Суха дошка обрізна ідеально обробляється і не піддається біологічним руйнувань. Стіни, оброблені такою дошкою, забезпечать хорошу теплоізоляцію і прикрасять інтер'єрний простір;

  • Для меблевого виробництва

Дерев'яні меблі завжди вважалася дорогою, престижною і якісною. Дошка обрізна з цінних і міцних сортів – це основний матеріал для виготовлення предметів обстановки. Вона не потребує додаткового шпонировании, на відміну від інших матеріалів. З дощок виготовляють каркаси меблів, полиці шафи, фасади, стільниці;

  • Для виготовлення тароупаковочной продукції

При випуску дерев'яної тари, різних ящиків, палетт застосовують пиломатеріал четвертого сорту. Допускаються деякі механічні пошкодження;

  • Для укладання підлог

Фізичні властивості деревини – важливий показник при виборі дощок для настилу підлоги. Дошка обрізна сосна відрізняється наявністю шипа і паза з різних сторін, що дає щільне прилягання дощок при укладанні підлоги. З дошки виходять красиві і безпечні підлоги.

Купити обрізну  дошку потрібного розміру і бездоганно високої якості в компанії КерамикФест не складе праці. Ми оформимо замовлення в найкоротші терміни і доставимо на зазначений об'єкт. Ми працюємо з перевіреними постачальниками з гідною репутацією.

 

Читайте також: Сорту пиломатеріалів

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*