Тенденції будівництва в 2017 році

Категорії
Зміст
  1. Розвиток будівництва в 2017 році в Україні
  2. Тенденції будівництва в Києві
  3. Перспективи будівництва приватного житла в 2017
  4. Тенденції в промисловому будівництві: чого очікувати?

Прогноз розвитку ринку нерухомості хвилює не тільки будівельні компанії, але і звичайних громадян. Всім цікаво якими будуть ціни на будівництво в 2017 році – від цього безпосередньо залежить майбутня вартість житлових і комерційних об'єктів. Практичні люди більше задаються питаннями бізнесу, адже в цьому році завдяки таким фестивалям як Євробачення можна непогано заробити. Тому важливо зрозуміти, в яку нерухомість краще вкласти гроші – в готелі, облаштування хостелів, розвиток ресторанів розважальних закладів. А власників приватних земельних ділянок більше турбує інша проблема. Починати зведення будинку або котеджу в 2017 році або варто почекати більш придатних умов для початку будівництва?

Розвиток будівництва в 2017 році в Україні

Вартість житлового фонду, комерційних і промислових об'єктів безпосередньо залежить від ціни будівельних матеріалів. Завдяки очікуваного підвищення тарифів на залізничні вантажні перевезення поточний стан будівництва в 2017 буде вигідно запасливим бізнесменам. Керівництво «Укрзалізниці» вже давно попереджало про свої наміри населення країни. Тому багато скористалися вигідними пропозиціями великих магазинів і здійснили попередню закупівлю будматеріалів. Великі запаси, що зберігаються на складах будівельних компаній, матимуть значний вплив на ціноутворення в будівництві 2017. Завдяки їм темпи зростання вартості готових об'єктів будуть значно знижені.

Тенденції будівництва в Києві

2017 рік, особливо у весняний період, буде досить складним. Адже в столиці очікується проведення великого музичного фестивалю «Євробачення». Вже зараз можна спостерігати боротьбу за вигідні місця для будівництва дорогих готелів біля основних локацій. Те ж саме стосується розважальних закладів і всіляких ресторанів, які зможуть прийняти одночасно велику кількість гостей. Природно така активність в центрі Києва призведе до короткочасного зростання цін на найбільш популярні будматеріали – легкі сталеві конструкції ангарного типу, сендвіч-панелі, фарби, елементи освітлення та інше для швидкого створення привабливого дизайну.

Перспективи будівництва приватного житла в 2017

Не дивлячись на складну економічну й політичну ситуації, в Україні очікується підвищена активність, пов'язана з облаштуванням приватного сектора. Такого розвитку подій сприяє велика кількість переселенців, які не завжди хочуть витрачати свої заощадження на оплату оренди дорогого житла у великих містах. Більшості здається більш привабливим і економічно вигідним будівництво власного будинку. У 2017 інтерес до ринку землі буде особливо високим, адже очікується прийняття урядом низки законопроектів з легалізації земельного бізнесу.

Тенденції в промисловому будівництві: чого очікувати?

Як не дивно, але 2017 рік обіцяє бути насиченим і вигідним для компаній, які займаються проектуванням і будівництвом промислових об'єктів. Будівельний бум буде викликаний бажанням великої кількості громадян зайнятися власним бізнесом – створенням приватних майстерень з надання різних послуг і виробництва актуальних товарів. Така сприятлива ситуація пов'язана з великою фінансовою допомогою бізнесу різними міжнародними організаціями. Так само ЄБРР, МВФ та ряд інших організацій надають вплив на уряд країни, підштовхуючи його до прийняття корисних для розвитку промисловості законів. Відповідні зміни вже внесені в податковій сфері, правила проходження митниці та інших областях.

 

Читайте також: Як утепляти стіни пінопластом

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*